Vacature netwerk nerd

Op dit moment hebben we ruimte voor een allround netwerk nerd met goede kennis van de Ubiquiti Unifi productlijn en controller software. Diploma's niet nodig, praktijkervaring wel.

Als officiële nerd doe je alles bij ons. Je behandelt aanvragen, stelt offertes op, bezoekt klanten en legt hen de mogelijkheden uit. Laat daarbij jargon achterwege en focust op praktijkvoorbeelden.

Vervolgens sluit je de apparatuur netjes aan en configureert deze via de controller software volgens de wensen van de klant. Helpt eventuele problemen op te lossen. Beantwoordt vragen die per mail of telefoon binnenkomen.

We zoeken een nerd die toch graag onder de mensen is. Het leuk vindt om stad en land af te reizen, maar ook systemen snel weer in de lucht kan helpen.

Geboden wordt een parttime baan (3-4 dagen per week, later uit te breiden tot fulltime). Goed salaris, leenauto abonnement (geen bijtelling!) en iPhone van de zaak.

Interesse? Stuur dan je cv plus een kort mailtje waarin je vertelt waarom juist jij geschikt bent om een van onze officiële nerds te worden. Het e-mailadres is [email protected].