Wifi in...

Eigenlijk kun je het niet meer maken: je klanten geen gratis wifi aanbieden in je zaak.

Maar je wilt niet dat een handige bezoeker toegang krijgt tot jouw kassasysteem. En je wilt ook niet dat je pin-apparaten eruit liggen als het druk is in je zaak. Zeker wil je niet dat je gasten worden geconfronteerd met lastige inlogprocedures, irritante verplichtingen als het 'moeten' liken van een Facebook-pagina of dat zij moeten vragen naar een wachtwoord waardoor je personeel teveel tijd kwijt is.

Laat wifi daarom over aan onze specialisten. Ze zorgen voor open toegankelijkheid, optimale beveiliging, uitstekende beschikbaarheid en houden je wifi op afstand in de gaten. Het resultaat: altijd een goed wifi-signaal - zonder zorgen en zonder uitval.

De opkomst van smartphones zorgt voor een ware revolutie in de horeca. Meer en meer mensen werken of studeren in een koffieshop of café en communiceren liever via betrouwbaar wifi dan via dure mobiele data over 4G.

Smartphones zorgen voor een omwenteling in de restaurant-business. Steeds meer mensen eten alleen in een restaurant met internet en communiceren liever via betrouwbaar wifi dan via 4G.

De smartphone ontketent een aardverschuiving in de hospitality-sector. Mensen kiezen steeds vaker een hotel, gebaseerd op de beschikbaarheid van gratis en betrouwbaar wifi. Meer dan welke andere factor dan ook.

De smartphone verandert het landschap in de detailhandel. De succesvolste retailers zijn die winkeliers die shoppers betrekken bij hun bedrijf en producten TERWIJL ze aan het winkelen zijn.

De smartphone zorgt voor grote veranderingen in de beauty-sector. Meer en meer mensen kiezen salons gebaseerd op de beschikbaarheid van gratis en betrouwbaar wifi.

Sportkantines en clubhuizen worden vooral bezocht door jongeren met hun smartphone. Zorgeloos wifi zorgt voor meer omzet in de kantine.